Kære medlem,

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Snart kan du selv tilmelde dig hold og begivenheder og modtage god information fra os på både email og SMS.

DcH Langå

CORONA REGLER

21.sep 2020 Opdaterede retningslinjer for træningen i Dch Langå - max 25 personer på pladsen af gangen.

·       Følg myndighedernes generelle retningslinjer for håndhygiejne, sygdom og afstand.

·       Føler du dig syg eller skidt tilpas, bliv hjemme.

·       Hold 1 meters afstand ved stille stående/siddende aktivitet og 2 meter ved fysiskaktivitet

·       Ved brug af klubhus og overdækning skal der være minimum 2 m2 gulvareal pr person.

·       Max 3 personer pr. bænksæt og max 8 personer i klubhus.

·       Hold afstand under træningen, også mellem hundene.

·       Der opfordres til at der på kursushold og C-hold bruges liner, for at undgå hændelser hvor det bliver nødvendigt, at være flere om at adskille hundene.

·       Samtaler, hyggesnak bør så vidt muligt foregå udendørs, der må gerne bruges egne campingstole og lignende.

·       Medbring egen kaffe og krus, hvis der skal hygges – husk afstand.

·       Hundeførere skal selv medbringe vand og skål til egen hund

·       Hundeførere skal så vidt muligt medbringe og bruge egne apporter og genstande.

·       Ved brug af klubbens udstyr, afmærkningsstokke genstande osv. Skal der sprittes af før og efter brug. Det er den der bruger udstyret, der er ansvarlig for at spritte af.

·       Ved figurantarbejde i IGP og Skydd, bør der så vidt muligt holdes en afstand på 1 meter mellem hundeføre og figurant, der hvor det ikke er muligt skal al tale minimeres og forgå væk fra figuranten/hundeføre, ikke ansigt til ansigt, stokken tages ikke fra figuranten, brug evt. handsker og sprit ærmehåndtag af før og efter brug.