Kære medlem,

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration.

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Snart kan du selv tilmelde dig hold og begivenheder og modtage god information fra os på både email og SMS.

DcH Langå

CORONA REGLER

09. juni 2020 Opdaterede retningslinjer for træningen i Dch Langå.

* Der må være Max 100 personer forsamlet på pladsen af gangen
* myndighedernes generelle retningslinjer for håndhygiejne, sygdom og afstand.
* Afspærrede områder som redskabsrum, klubhus, terrasse og toilet må ikke bruges. Grundet den ekstra rengøring der ellers skulle foretages
* Hold afstand under træningen, også mellem hundene
* Der opfordres til at der på kursushold og C-hold bruges liner, for at undgå hændelser hvor det bliver nødvendigt, at være flere om at adskille hundene.
* Samtaler, hyggesnak bør foregå udendørs, der må gerne bruges egne campingstole og lignende
*Medbring egen kaffe og krus, hvis der skal hygges – husk afstand
* Hundeførere skal selv medbringe vand og skål til egen hund
* Hundeførere skal medbringe egne apporter og genstande
* Der må ikke byttes redskaber så som, bolde, bideting, genstande osv.
* Der må arbejdes med figurantarbejde i IGP og Skydd, dog skal der så vidt muligt holdes en afstand på 1 meter mellem hundeføre og figurant, der hvor det ikke er muligt skal al tale minimeres og forgå væk fra figuranten, ikke ansigt til ansigt, stokken tages ikke fra figuranten, brug evt. handsker og sprit ærmehåndtag af før og efter brug.